Cele mai bune 11 loțiuni pentru calmarea durerii din 2024, conform profesioniștilor în monitorizarea disconfortului

Am întrebat profesioniștii în gestionarea disconfortului cu privire la cele mai bune loțiuni topice pentru atenuarea disconfortului, ce să căutați, ce să prevenim și care sunt cele mai bune de pe piață astăzi.

Durerile și încordările ale țesutului muscular vă pot împiedica activitățile zilnice și pot afecta foarte mult rutina dvs. de antrenament. Din fericire, există o alegere cu acțiune rapidă pentru atenuarea disconfortului muscular: anestezicele topice. Analgezicele topice, denumite mai frecvent creme pentru calmarea durerii, pot minimiza rapid disconfortul — chiar dacă pentru moment — și vă pot readuce pe picioare și să apreciați din nou viața. Aceste analgezice eficiente sunt excelente atât pentru ameliorarea disconfortului sever, cât și pentru ameliorarea durerii cronice, prin absorbția imediată în piele, unde disconfortul este prezent, pentru a oferi atenuarea imediată a durerilor musculare și a presiunii. Cele mai eficiente loțiuni pentru ameliorarea durerii au fost disponibile în diferite uniformități– creme, geluri, roll-on-uri și masaje– și funcționează în diferite moduri, cum ar fi dezvoltarea unei experiențe de răcire amorțitoare sau o experiență de încălzire calmantă sau pur și simplu furnizarea directă a ingredientelor antiinflamatoare. acolo unde este necesar, fără experiențele de aer condiționat sau de încălzire.Citiți aici Hondrox Spray pentru libertatea mișcării Pe site-ul nostru

Performanța acestor creme poate diferi foarte mult în funcție de rezistența chimică, locație și tipul de disconfort. Pentru a înțelege mult mai bine ce să încercăm să găsim în cremele de premiere pentru ameliorarea durerii, am discutat cu un grup de experți în monitorizarea disconfortului pentru a afla ce ingrediente active esențiale să caute, dacă cremele de răcire sau încălzire sunt mult mai bune și dacă există vreun fel. de ingrediente, articole sau mărci de evitat. Am luat feedback-ul profesioniștilor și am evaluat peste 30 de analgezice topice și am evaluat fiecare produs în funcție de costuri, ingrediente energetice, experiențe de răcire sau încălzire, valoarea totală, satisfacția clienților, reputația mărcii și ușurința de utilizare.

După analize atente, am stabilit 11 dintre cele mai bune loțiuni pentru ameliorarea durerii de pe piață astăzi. Cu toate acestea, înainte de a începe, dorim să subliniem că acestea sunt soluții pe termen scurt pentru disconfort și disconfort și nu rezolvă cauza principală a disconfortului cronic sau a durerii extreme. Dacă disconfortul dvs. continuă, vă rugăm să vizitați medicul dumneavoastră pentru asistență în abordarea sursei.

Chiar aici sunt cele mai eficiente creme pentru calmarea durerii din 2024 conform experților în monitorizarea durerii

Gel Biofreeze Expert Stamina pentru ameliorarea disconfortului

Loțiune totală ideală pentru ameliorarea durerii

Cheltuieli: 12,54 USD pentru 4 oz.|Ingrediente active secrete: 5% mentol|Aer condiționat, încălzire, neutru: aer condiționat|Miros: mentol care se estompează rapid într-un parfum neutru

Biofreeze Professional Pain Alleviation Gel este cea mai eficientă cremă generală de atenuare a disconfortului muscular, datorită formulei sale cu acțiune rapidă și de durată. Aerul condiționat de mentol și camfor oferă o atenuare imediată prin împiedicarea semnalelor de disconfort ale corpului, făcându-l o alegere perfectă pentru a minimiza rapid durerea și durerea musculară.

O funcție de recompensă a Biofreeze este încorporarea de aloe și vitamina E, care ajută la catifelarea pielii. Clienții apreciază eficiența gelului, simplitatea utilizării și senzația de încălzire. După cum a reținut un client, „[Este] ușor de utilizat și funcționează rapid. Cu siguranță funcționează excelent pentru reducerea durerilor de gât și de spate.” Un alt client l-a sfătuit pentru articulații dureroase și pentru masa musculară, aplaudându-i mirosul foarte mic, plăcut și efectele de lungă durată.

Tiger Balm Ultra Stamina Pain Easing Lotion

Cea mai bună loțiune pentru ameliorarea disconfortului

Preț: 6,88 USD|Componente secrete: 11% Camfor, mentol|Răcire, încălzire, neutru: Răcitor|Parfum: Aroma puternică, deosebită de camfor și mentol

Tiger Balm Ultra Strength Pain Easing Lotion este o opțiune remarcabilă pentru cea mai accesibilă loțiune pentru ameliorarea durerii musculare, deoarece un procent este foarte mare, iar la sub 7 USD un recipient, aceasta este o frecare puternică și rezistentă, care nu va cheltui prea mult. . Oferind un rezultat de răcire imediat și rezistând la senzația de încălzire, componentele active ale Balsamului de Tigru, camfor și mentol, funcționează ca contra-iritante, atrăgându-vă eficient de la disconfort și oferind o atenuare rapidă.

Un atribut semnificativ al Balsamului de Tigru este impactul durabil. „La 11%, acești contra-iritanți produc o iritabilitate liniștitoare a suprafeței la locul aplicării, care este suficient de puternică pentru a perturba semnalele de disconfort de la inflamația articulațiilor, ceea ce vă permite să vă terminați sarcinile de zi cu zi cu mult mai puțină durere”, susține. Matthew Cavanaugh, chiropractician la Cavanaugh Chiropractic Clinic. Cu toate acestea, aroma sa solidă și potențialul de a decolora hainele ar putea fi un dezavantaj pentru unii.

Consumatorii apreciază ameliorarea durerii, performanța și valoarea. Ei discută că ameliorează durerile musculare și funcționează excepțional de bine. O recenzie a consumatorilor a aplaudat ameliorarea rapidă, „În 20 de minute, nu mi-am amintit că a existat disconfort în primul rând”. Un client suplimentar a fost mulțumit de dimensiunea tarifului, spunând: „Puțin merge un drum lung. Am cumpărat două din cauza faptului că nu îmi venea să cred prețul.”

Masajul DoTerra Deep Blue

Loțiune ideală de răcire pentru ameliorarea disconfortului

Cheltuială: 28,49 USD pentru 4 oz.|Ingrediente secrete: Wintergreen, camfor, mentă piper, tansy albastru, matricaria (mușețel german), uleiuri esențiale de helichrysum, ylang și osmanthus.|Răcire, încălzire, neutru: răcire inițial, după aceea încălzire|Parfum: Aroma puternică, rămasă

Deep Blue Rub de la DoTerra este alegerea noastră pentru cea mai bună loțiune pentru ameliorarea durerii în țesutul muscular cu aer condiționat, deoarece amestecul său unic de uleiuri vitale oferă o senzație naturală de răcire și încălzire pentru o ușurare rapidă și relaxantă. Sentimentul de activitate dublă este de încredere în mod special pentru calmarea masei musculare și a articulațiilor dureroase, folosind știința contrairitației pentru a îndepărta semnalele de durere.

Funcția ispititoare a Deep Blue Rub este combinația sa de extracte naturale din plante și alte ingrediente eficiente. De exemplu, uleiul de iarnă include o substanță comparabilă cu analgezicele, numită și acid acetilsalicilic. Punerea uleiului de iarnă pe piele peste locurile dureroase poate ajuta la reducerea senzației. În plus, camforul este introdus în mod convenabil chiar în piele și stimulează terminațiile nervoase sensibile la frig, ceea ce provoacă o senzație de răcoare, eliminând durerea. Acești compuși organici oferă o experiență liniștitoare zonelor problematice vizate, trimițând alinare acolo unde este necesar cel mai mult.

Clienții i-au aplaudat aspectul, eficiența, calitatea superioară și atenuarea disconfortului. Ei afirmă impactul său de simțire de bine, că permite mișcarea cu un disconfort minim, care funcționează bine pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, punctele de vedere sunt amestecate pe miros și valoare.

Cele mai bune 11 loțiuni pentru calmarea durerii din 2024, conform profesioniștilor în monitorizarea disconfortului

Cremă de încălzire Rud A535 Optimum Stamina

Cea mai bună loțiune extra-rezistentă pentru calmarea durerii

Cost: 9,48 USD pentru un tub de 3,5 oz|Componente truc: salicilat de metil, mentol, camfor, ulei de eucalipt|Aer condiționat, încălzire, neutru: încălzire|Aroma: parfum ușor, nu copleșitor de mentol

Loțiunea caldă pentru țesut muscular și articulații Scrub A535 acoperă lista noastră drept cea mai bună cremă extra-rezistentă pentru ameliorarea disconfortului muscular datorită formulei sale cu acțiune rapidă și cu penetrare profundă. Componentele sale active, salicilat de metil, camfor, ulei de eucalipt și mentol, oferă o ușurare instantanee la contact pentru a atenua rapid durerea și disconfortul muscular.

Ceea ce iese în evidență în ceea ce privește Rub A535 este că formula sa conține 100% și mai multe ingrediente pentru ameliorarea durerii decât loțiunile obișnuite, ceea ce o face o alternativă eficientă pentru cei cu disconfort muscular și articular grav.

În ciuda rezistenței sale, crema are un parfum ușor și nu este copleșitoare, ceea ce o face o opțiune minunată pentru utilizarea de zi cu zi. Cu toate acestea, merită să rețineți că crema s-ar putea simți într-adevăr ușor lipicioasă după aplicare, iar unele persoane ar putea simți că experiența de încălzire este prea intensă.

Cremă Icy Hot PRO pentru calmarea durerii

Cremă ideală pentru atenuarea durerii, fără dezordine

Preț: 15 USD|Ingrediente truc: 16% mentol, 11% camfor|Răcire, încălzire, neutru: aer condiționat|Parfum: mentă

Dacă alegeți o loțiune pentru ameliorarea disconfortului cu putere maximă, dar nu vă place depozitul rămas de obicei, luați în considerare Loțiunea Pro Icy Hot. Cu 16% mentol și 11% camfor, această formulă se laudă printre cele mai mari concentrații de componente energetice oferite fără prescripție medicală.

Aplicatorul de masaj fără dezordine este echipat cu 54 de noduri private pentru a oferi o experiență de aer condiționat exact acolo unde aveți nevoie, fără a obține niciun fel de produs pe mâini. De asemenea, mai bine, crema se absoarbe prompt și nu este grasă.

Unul nefavorabil este parfumul; ca urmare a concentrației mari de mentol, nasul și ochii ar putea experimenta o anumită inflamație atunci când vă raportați la locații mai mari. Pentru a preveni acest lucru, aplicați într-o zonă bine ventilată, departe de copii și animale de companie.
There are no comments

Add yours